SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZLETI TANÁCSADÁS

Bánkuti József | Cégfejlesztő & Tréner

"Nem kérdés, hogy vezetőként vannak-e problémáid. Az a kérdés, hogy milyen válaszokat adsz rájuk!" A külső szemlélő felgyorsítja a helyes válaszok megtalálását.

"Hiszek abban, hogy mindig lehet tenni valamit. Mindig vannak olyan megoldások, amelyekkel helyre lehet állítani a dolgokat. 30 éves vezetői és 16 év tanácsadói tapasztalata erre tanított meg."

 • Bánkuti József

SZEMÉLYRE SZABOTT KONZULTÁCIÓ
Gyors - Hatékony - Lényegre-törő

Régóta keresed a megoldásokat?

Ha visszatérő, vagy jó ideje elhúzódó nehézségeid vannak, akkor az egy dolgot jelent. Nem találtad meg a probléma gyökerét. Nem a valós okot kezelted!

A problémák nem külső okokban keresendők

Cégedben belül, vállalkozásodban, Önmagadban kell keresned az okokat és első lépésben helyretenni ezeket. Utána jöhet minden más...

Mi az elsődleges problémád?

 • Többre lennénk képesek...
  Csökkentek az eredmények, vagy úgy érzed sokkal többre lennétek képesek, csak valahogy nem akarnak összeállni a dolgok?
 • Túl sokat dolgozom...
  Nincs idős önmagadra, nincs időd a családodra, semmire sincs időd mert minden percedet a céged visz el és még ez is kevés?
 • Nem vállalnak felelősséget a munkatársaim...
  Minden apró döntést neked kell meghoznod, és ha nem vagy ott, akkor nem jó döntések születnek?
 • Pénzügyek...
  Nem tudsz lépést tartani a konkurencia áraival, a fizetési igényekkel, nem marad a fejlesztésekre?
 • Munkatársak megtartása/felvétele....
  Nehezen találod és tartod meg az értékes munkatársakat, elviszi a konkurencia, vagy egyszerűen csak továbbállnak, esetleg nem jelentkeznek kellő számban és minőségben? 
 • Értékesítés...
  Kevés a vásárló, csökkennek a bevételek, nem működnek a marketing akciók, csak árengedménnyel tudtok értékesíteni? 
 • Nem talált! Nálam más a probléma...
  Mond el nekem mi a Te területed specialitása, mi az ami nem hagy nyugodni, mi az ami miatt álmatlan éjszakáid vannak? 

  Megoldásokban gondolkodom, megkeressük a neked valót!

Jó ha tudod, Nem kell szégyenkezned. Nem vagy egyedül problémáiddal! 30 év alatt én is több alkalommal és sokan mások is átéltek krízis helyzeteken. Minden vállalkozásban voltak, vannak, vagy lesznek hullámvölgyek. Nincs kivétel.

A sikeres és a sikertelen közötti különbség a hitben van!

Meghátrálsz, vagy hiszel abban, hogy képes vagy változtatni a dolgokon... 


Megoldások Rád szabva

Amit tudnod kell! Nem dobozos termékeket kínálok, ezért minden szolgáltatás más és más. Attól függően, hogy milyen megoldásra van szükséged. Gyors és hatékony megoldásokat dolgozunk ki közösen. Neked is tenned kell érte.

Tarts velem

Bánkuti József
Cégfejlesztő & Tréner

30 Éve lettem vállalkozó. Több területen is működtettem saját cégeket. Többek között Kereskedelemben (Kis-Nagy); Vendéglátásban; Gyártásban; Értékesítésben; Informatika oktatásban. Építettem több vállalkozást nulláról indulva. Országos lefedettségű, 5 területi igazgatósággal működő, 290 fős vállalkozásnak voltam a tulajdonosa. 16 éve foglalkozom tanácsadással, átadva saját tapasztalataimat, megszerzett tudásomat.

A KIHÍVÁSOK ÉLTETNEK, SIKERED
NEKEM NAGY BOLDOGSÁG!

Azon dolgozom, hogy a leghatékonyabb megoldási csomagot dolgozzuk ki. Szeretem a munkámat, szeretem látni partnereim elégedettségét, mosolyát. Ez táplálja az én energia forrásaimat.

Mikor tudunk hatékonyan együtt dolgozni?

 • Ha hiszel Magadban, hiszel a Cégedben. Nem baj, ha most a problémák lekötnek, nehéznek érzed a terheket, de át kell állítani gondolkodásmódodat. Hiába hiszek benned, ha te nem hiszed el, a saját álmaidat. Tehát! Hiszel Önmagadban és a Cégedben? Akkor sikeres lesz az együttműködésünk.
 • Ha hajlandó vagy tenni a javulás érdekében. Sokkal kényelmesebb várni és a komfort zónán belül tartózkodni. Ez csak időpocsékolás, határozott lépésekre van szükség.  Megérett az idő a változtatásokra? Ha a válaszod IGEN, akkor van értelme együtt dolgoznunk.
 • Ha hajlandó vagy áldozatokat hozni. Anyagi területen nem azt várod, hogy az ingyenesen elérhető/letölthető tanácsok mindent megoldanak majd. De a másik kényes területen, a személyzeti vonalon is elképzelhető, hogy kell áldozatokat hozni. Ne ijedj meg, nem leépítek, hanem felépítek cégeket, de a tapasztalat az, hogy nem mindenki viseli jól a változásokat. De ha így lesz nálad is, akkor az nem a legjobb embereidet fogja érinteni ezt bizton ígérhetem.

Szerezd vissza az irányítást

Az elmúlt évek tapasztalati azt mondatják velem, ha ezt a 3 területet rendbe teszed vállalkozásod más szintre lép. Csökkennek a problémák, gyorsan visszaszerzed az irányítást vállalkozásod felett. Minden cég más, mindenki más nehézségekkel találja szembe magát. Meg kell találni a te problémáid forrását.

Cégfejlesztés területe

5 fő felett foglalkoznod kell vele. Ide tartozik minden, ami vállalkozásod működésével kapcsolatos. Szerkezeti felépítés, felelősségi körök, feladat kiosztások, vezetői szintek, pénzügyek, termelés, logisztika. Tulajdonosi szemlélet és a célok tervezését is itt kell megvizsgálnod.

Munkatárs kiválasztás/megtartás

Lehet bármennyire jó ötleted, ha nem vagy képes jó munkatársakat bevonzani és megtartani, akkor a konkurenciád győzni fog. Motiváció és képzés a két fő kulcs ezen a területen. Hogyan csináld? Elmondom neked.

Elemzések/Mérések

Ismerned kell vállalkozásod helyzetét. Ez kb. annyira fontos, mint a levegővétel. Felvetni, felismerni, azonosítani a problémákat és a pozitív folyamatokat. Minél pontosabbak az elemzéseid, annál gyorsabban fejlődik vállalkozásod. Ha jól csinálod, hamarosan elhivatott munkatársak vesznek körül és együtt szárnyalni fogtok.

Válassz Óvatosan, vagy Gyorsítsunk azonnal... 
A döntés a Te kezedben van!

Kérj egy személyes konzultációt, válaszd ki a neked megfelelőt. Kidolgozzuk az első lépéseket. Megnézzük mire van szükséged, mi okozza a problémákat és kapsz egy személyre szóló útitervet, hogy gyorsabban haladj álmaid felé.

Nem az időmet hanem a tudásomat vásárolod meg

Egyedi ajánlat információ

Amit itt látsz extra kedvezményes árak. A Tudás nem, de az időm véges. Ha elérjük az adott időszakra meghatározott konzultáció számot, akkor várólistára tudsz feliratkozni.


Konzultáció Start
27 000-Ft

 (1,5 óra konzultáció idő)

 • 1,5 óra zoom konzultáció
 • 30 perc telefonos utánkövetés
 • Előzetes kérdéssor
 • Megvalósításhoz nyomtatványok
 • Kérhetsz rögzítést
 • 1 - résztvevő
Konzultáció + a Gyorsító sáv...
98 000 Ft

 
(2+2 óra konzultáció)

 • 2+2 óra zoom konzultáció
 • 2x30 perc telefonos utánkövetés
 • Előzetes kérdéssor
 • Megvalósításhoz nyomtatványok
 • Kapsz hang és videó rögzítést
 • 1-3 résztvevő lehet
 • 15 %-os bónusz kupon. 6 hónapon belül többször is beválthatod
 • 1 fő részére Személyi képesség elemzés
 • 6-20 főig TEAM hálózat elemzés kedvezményesen

A konzultáció lépései

01

Megrendelés

Ez az első lépés, ha elakadtál és gyors megoldást szeretnél, akkor ne várj a csodákra. Sajnos önmaguktól a dolgok nem javulnak. Add le a rendelést, tedd meg az első lépést!

02

Fizetés/Számla

Kártyával tudsz fizetni, a számlát automatikusan megkapod a sikeres fizetés után pár percen belül e-mailben küldi számlázó rendszerünk.

03

Kérdőív

Küldünk egy kérdőívet, aminek a kitöltésével magadnak is segítesz és nekem is, hogy felkészülhessek és jobb munkát tudjak végezni. A [Konzultáció +] csomag rendelése esetén több kérdőívet kapsz. A csomagban lévő elemzésekről külön is küldünk.

04

Időpont

Fizetésed után tudsz időpontot foglalni. Facebook időpont foglaló segítségével azonnal láthatod az elérhető, szabad időpontokat. (Ha nincs Facebook fiókod, akkor a visszaigazoló e-mailben megkapod mi a teendőd)

05

Konzultáció

A foglalt időpont előtt kapsz egy ZOOM linket. A link segítségével tudsz belépni.
Ha van cégtársad és szeretnéd őt is meghívni,
meg tudjuk oldani, jelezd felénk és ő is kap meghívót. Erre
a [Konzultáció +] csomagban van lehetőséged.
 

06

Utánkövetés/Felvétel

A konzultáció végén konkrét megvalósítási feladatokat fogsz kapni. Érdemes pár héten belül újra egyeztetnünk és megbeszélni a tapasztalatokat. A [Konzultáció +] csomagban extra konzultációs és utánakövetési opciókat kapsz. 
Ha szeretnéd, rögzítjük neked a konzultációt (csak szólj erről), és akkor később is vissza tudod hallgatni a beszélgetést.

Gyakori kérdések

Ha kisebb céged van 3-8 főig ezt a csomagot érdemes választanod. 6-8 fő alatt nem tudjuk elvégeznivaló a TEAM hálózatelemzést. Ha vannak félelmeid, nem dolgoztál még tanácsadóval, vagy nem vagy biztos abban mit is szeretnél, akkor is ezt a csomagot válaszd. Minden más esetben a [Konzultáció +] rendelése javasolt.

A [KONZULTÁCIÓ +] CSOMAG egy kibővített csomag. Olyan információkat kapsz vállalkozásodról, amikről pár éve a cégek zöme még csak álmodhatott. A multik engedhették meg magunknak a komoly elemzéseket. idő és költség igényük miatt. De ez az idő már elmúlt. A konzultációt kiegészítve olyan információk birtokába kerülsz, ami nagyon határozott versenyelőnyként fog jelentkezni konkurenciáiddal szemben. Ráadásul ebben a csomagban 6-20 főig, extra kedvezményes árral számolva. (a [Konzultáció +] csomag tartalmazza a teljes árát, nincs külön díjad. A Személyi Képesség Elemzés szintén egy olyan eleme a csomagnak, amit szeretni fogsz.

Időszakfüggő. Igyekszünk úgy időzíteni a munkáinkat, hogy 2 héten belül megtartsuk a találkozót. Ha sok az aktuális megrendelésünk, akkor rendszerünk nem a fizetési oldalra, hanem egy várólistára fog irányítani. Kérlek, akkor ott iratkozz fel, addig nem kell fizetned amíg nem jelezzük, hogy van szabad időpont.

Igen, garantálom hogy megmozgatom a gondolataidat és ötletekkel, feladatokkal ellátva lesz vége a konzultációnak. Amennyiben mégsem így lenne és úgy érzed nem tudtam neked kézzelfogható megoldásokat mutatni, akkor jelezd és visszakapod a konzultáció díját. (De ne ezért iratkozz fel, mert eddig még senki nem kérte vissza. Csak szólok.)

Egy fő számára biztosítunk egy + elemzést. Vizsgálva a személy képességeit, munkával kapcsolatos hozzáállását, céljait, másokkal való kapcsolatait. Céged méretétől, a személy beosztásától és a tesztelés céljától függően dönthetsz két teszt közül melyiket szeretnéd. Eldöntése előtt fogunk egyeztetni. Tudni fogod melyikre van inkább szükséged. 1.) Személyi Képesség Elemzés. A kitöltő adja meg a válaszokat és egy személyiség térképet készítünk. 10 fő személyiségjegyet vizsgálunk, illetve ezeknek az egymáshoz való viszonyát. Ez adja meg az eredményt.  2.) 360 fokos értékelés. A kitöltő, és a vele kapcsolatban álló munkatársak töltik ki. Több preferencia alapján értékeljük a kapott eredményt. Mindkét teszt esetén megmutatjuk az erősségeket és a fejlesztendő területeket.

A [KONZULTÁCIÓ +] csomag része. 6-20 főig veheted igénybe. A piacon elérhető legkorszerűbb szervezet elemzési eszköz. Online kitöltés. Munkatársanként 6 perces időráfordítás. Az eredmény 6 modulban mutatja meg a vállalkozásod valós, teljesen objektív elemzését. Kommunikációs pontokat, munkavégzés hatékonysága, kik az elhivatott munkatársak, kik a véleményvezérek, kik azok akik jól osztják meg tudásukat és kik azok a lemorzsolódás felé sodródnak. Zseniális az egész rendszer és magyar tudás áll mögötte.. Hálózatelemzők, Munkapszichológusok, IT szakemberek álmodták és valósították meg. Más a multi cégek is ezt használják az elmúlt években. Mivel magyar a fejlesztési csapat, ezért szeretnék támogatni a KKV cégeket is és kedvező áron elérhetővé tették. Neked nincs vele költséged, mert a [KONZULTÁCIÓ +] Csomag részévé tettük.

Melyek a leggyakrabban felmerülő témakörök?

Cégfejlesztés módszerek

Munkatárs motiváció növelése

Célok tervezése, elérése

Kiválasztás/Megtartás

Pénzügyi stabilitás megteremtése

"Lépj!!! Cselekedj és ne tétovázz! Ha a dolgok nem jól mennek és semmit sem teszel, akkor csak rosszabb lesz minden. Na igen... a Csodák? Ne várj a rájuk, jobban teszed, ha cselekszel."

Szép napot kívánok, Bánkuti JózsefImpresszum

Bánkuti József (EV)
Székhely: 8200 Veszprém
Stromfeld A. u. 1/b
ny.sz.: 52980666

Telefon: + 36 70 457 5654
H-P 9.00-17.00

Program a nyereséges vállalkozásodért!

Ismerj meg

KÖZÖSSÉGI MÉDIA CSATORNÁIM

Jogi nyilatkozat

Általános szerződési feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

Szerzői jogok
Minden jog fenntartva Bánkuti József Cégfejlesztő & Tréner | 2020